De Vervaardiging van de Jinanverbinding & Handel drijvend Co., Ltd

 

                                       DE VERBINDING IS BINNEN ALLEN

Thuis

Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Cnc Router Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Cnc Router Machine voor verkoop
Klantenoverzichten
Betreffende cnc router LXG1212 met installeer het plaatsende werk zeer fijne .i tot één vastgestelde cnc laser van u in de nabije toekomst, dank opdracht zal geven

—— Julian

gewild u laten weten dat de router vandaag aankwam en ik heb bereid om het in werking te stellen. ik zal mijn die eerste testproject tijdens het weekend wordt gedaan krijgen

—— David

Ik ben online Chatten Nu

Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd

1 2
Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd
Factory foto Factory foto

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Link
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

         De Vervaardiging van de Jinanverbinding & handel drijvend Co., Ltd zijn gespecialiseerd in de productie van CNC houtbewerkingsmateriaal en CNC laser reclamemateriaal van high-tech ondernemingen. Ons bedrijf plaatst onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, de onderhoudsdiensten als geheel, gespecialiseerd in de productie van CNC de machine van de houtbewerkingsgravure, CNC de machine van de reclamegravure, lasergravure/snijmachine, laser die machine, de machine van laserverbindingen, de reeksmateriaal merken van de computer scherp plotter; En distributie van machine van het plasma de scherpe metaal etc.

        Onze producten hebben houtbewerking, reclamedecoratie, steenverrichting en andere diverse industrieën behandeld. Onze machines combineren van hoge precisie, snelle snelheid en de betrouwbaarheid als geheel, kan diverse driedimensionele materialen snijden, vormde een reeks industriële voordelen van de gravuremachine. Het bedrijf zal internationale geavanceerde productietechnologie en productieprocessen, ontwikkeling en productie van hoogte blijven goedkeuren - kwaliteit, hoge prijsverhouding van numerieke controlemateriaal, die maximumwaarde voor klanten voortdurend tot stand te brengen.

        Het verbindingsbedrijf neemt de „kwaliteit, integriteit, innovatie, de dienst“ geest, hang altijd de klanteneisen aangezien aan de gids, het goed met door bijna alle klanten met zijn product van uitstekende kwaliteit en goede naverkoopdienst werd ingestemd.

Contactgegevens
Jinan Link Manufacture & Trading Co.,ltd

Contactpersoon: Mrs.

Tel.: 86-86-8203-5887

Fax: 86-86-8203-5886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)